Programok

Mikulás várás 2019-12-06

A Roma Nemzetiségi Önkormányzat ajándék csomaggal, szaloncukorral,tartós élelmiszer csomaggal lepte meg a meghívást elfogadó gyermekeket, családokat Mikulás napján. Az ünnepséget Oláh Imre elnök úr szervezte meg, köszönet a munkájáért. Köszönet a segítő Mikulás bácsinak is, személy szerint Málik József úrnak.

Fotók a Galériában:http://batya.hu/galeria/

ROMA NAP

2019. szeptember 28.

Az idei esztendőben a felújított Falu ház adott otthont a Roma Nemzetiségi Önkormányzat által megrendezett Roma Napnak. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Horváth Szilveszter a Megyei Roma Kisebbségi Önkormányzat elnöke, valamint Fekete Csaba, Bátya Község Önkormányzatának alpolgármestere. A finom vacsora, a jó zene, a jókedv adta meg az alaphangulatot. Fellépő vendég Kis Pere volt. A vezetőségnek sok önzetlen segítője szolgálta ki a vendégeket, Oláh Imre köszöntő szavai, mindenre kiterjedő figyelem tette gondtalanná az estét. A bátyai fiatal roma táncosok nagyszerű fellépésükkel emelték az est színvonalát. Köszönjük a szervezést!

(Album a Galériában: http://batya.hu/galeria/)

2019. május 25.

A Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében változatos, színes programon vehettek részt a meghívott vendégek. A gyermeknapra való meghívást elfogadó családok és gyermekek kézműves foglalkozáson, verseny játékokon, feladatlapos elméleti játékon, rajz versenyen mérhették össze tudásukat , ügyességüket. Finom ebéddel vendégelték meg a gyermekeket, ajándékban, édességben, üdítőkben, ropogtatni valókban sem volt hiány. Köszönet a szervezőknek, a támogatóknak!

(Fotók a Galériában: http://batya.hu/galeria/)