Önkormányzat

Az Önkormányzat főmenüben tájékoztatást adunk Bátya Község Önkormányzata elérhetőségeiről (cím, telefonszám, fax, e-mail), bankszámlaszámairól, polgármesteréről, a képviselő-testület tagjairól.

Bővebb információt kapnak a Pénzügyi-és Vagyonnyilatkozat Ellenőrző Bizottság, mint állandó bizottság elnökéről, tagjairól, a bizottság feladatairól.

A közérdekű adatok menüpont alatt közzé tesszük: a szervezeti, személyzeti adatokat, a tevékenységre, működésre vonatkozó adatokat, illetve a gazdálkodási adatokat.

Az önkormányzati rendeleteket többségében a módosításokkal egységes szerkezetű tartalommal, tematikus megbontásban találhatják az önkormányzati rendeletek menüben, amelyet igyekszünk frissíteni.

Éves bontásban közzé tesszük a képviselő-testület üléseinek jegyzőkönyveit. A pályázatok menüpontban találhatók azok a pályázatok, amelyeket már elnyert az önkormányzat, továbbá azok is, amelyek elbírálásra várnak. Rövid leírással, fotókkal évenkénti bontásban ismertetjük azokat.

Bátya Község Önkormányzata a fontosabb eseményeket, közérdekű felhívásokat a kéthetente megjelenő Hírlevélben teszi közzé. Az új honlap megindításától kiadott Hírlevél ebben a menüpontban olvasható.