Vendéglátó szerepben a bátyai Polgárőr Egyesület 2020-09-25

A bátyai egyesület látta vendégül az idei esztendőben a kistérségi polgárőr egyesületek elnöki gyűlését. A vendégeket Szabadi Istvánné, a helyi egyesület elnöke köszöntötte, beszámolójában széles körű tájékoztatást adva munkájukról, feladatrendszerükről, eszközellátásukról. Fekete Csaba Bátya község polgármestere köszöntőjében kiemelte a helyi egyesület jelenlétének fontosságát és óriási jelentőségét a közösség életében, megköszönte a kalocsai egyesület, a rendőrség vezetésének segítő munkáját a kölcsönösség jegyében.

Az elnöki gyűlést megtisztelte jelenlétéve Mayer József ezredes, a kalocsai Rendőrkapitányság vezetője és tanácsadója, valamint Répási Tamásné őrnagy, rendőrségi szóvivő és összekötő. A helyi vezetést Fekete Csaba polgármester úr képviselte.

A kistérségből Solt, Dunapataj, Géderlak, Uszód, Kalocsa, Újtelek, Szakmár, Miske, Hajós, Fajsz és Dusnok egyesületi vezetői fogadták el a meghívást.

A hivatalos megbeszélés után vacsorával kedveskedtek a vendégeknek, melynek fénypontja az előételként feltálalt hagyományos bátyai masznica volt.

Ezúton is köszönjük a bátyai polgárőreink áldozatkész, önzetlen, odaadó munkáját, mellyel a köz javát szolgálják!

Fotók a Galériában: http://batya.hu/galeria/

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük