Barnakőszén igényfelmérés-felhívás

Az év elején szomszédunkban kirobbant háború, továbbá a bevezetett gazdasági szankciók következtében jelentősen megváltozott a gazdasági környezet, az energiaárak drasztikusan megemelkedtek. A kialakult energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag. A fentiekre tekintettel a Kormány a kialakult helyzetben a lakosság téli tüzelőanyag igényének megfelelő kielégítése érdekében fel kívánja mérni a lakosság barnakőszén igényét a fűtési szezonra.

Önkormányzatunknak szeptember 30-ig kell jeleznie a település szintű adatokat.

Kérjük, hogy amennyiben háztartásában széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkezik, amely barnakőszén felhasználásra alkalmas, és barnakőszén felhasználását tervezi, úgy a várható felhasználási igényét jelezze a Bátyai Polgármesteri Hivatal felé szeptember 29-ig, az alábbi adatok megadásával:  név,  lakcím,  mennyiség (mázsában kifejezve).

Felhívom a lakosság figyelmét arra, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, NEM jelent későbbi támogatást.

Az előzetes igényfelmérő lapot ide kattintva töltheti le.