Búzagyűjtó felhívás Magyarok Kenyere

Tisztelt Gazdálkodó!

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) közreműködésével 2018-ban ismét, immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg a nagy sikerű „Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem” programot. A nemzeti összefogással – a kamara tagjainak aktív és eredményes támogatásával – összegyűjtött búza mennyisége tavaly elérte a 628 tonnát.

A gyűjtés és a program szervezésében a megyei igazgatóságok közreműködése és koordinációja ezúttal is elengedhetetlen. Bízunk benne, hogy közös igyekezetünkkel a korábbi évekhez hasonlóan sikeres lesz a program, hogy büszkék lehetünk a magyar gazdatársadalomra, akik nélkül a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program ma nem lehetne az egész Kárpát-medencét átölelő jelentős kezdeményezés.

Célunk idén is változatlan: minden magyarországi megyéből, valamint a környező országok magyarlakta területeiről felajánlott búzával támogatást nyújtani az arra rászoruló gyerekeknek.

Ehhez kérjük az Ön segítségét is. Minden adomány – annak nagyságától függetlenül – hozzájárul a kezdeményezés sikerességéhez. Kérjük, lehetőségeihez mérten vállaljon részt a gyűjtésben búzaadományával! A felajánlások leadhatók a Kamara megyei szervezete által üzemeltetett búzagyűjtő pontokon augusztus elejéig. Pénzbeli adomány felajánlására is lehetőség nyílik, mind magánszemélyek, mind cégek élhetnek ezzel (részletes információk a csatolmányban küldött felhívásban találhatók). A gyűjtésről, a rendezvényekről és a program szervezéséről a megyei igazgatóságokon kérhet bővebb tájékoztatást.

Kívánom, hogy idén a tavalyinál is több magyar gazdálkodó élhesse át a jótékonykodás felemelő érzését, hiszen legfőbb célunk idén is az, hogy egyre több embert vonjunk be
adományozóként a programba.

Bízunk abban, hogy közös igyekezetünkkel a korábbi évekhez hasonlóan ismét sok ezer kisgyermeket tehetünk boldoggá.

Üdvözlettel:
Gáspár Ferenc s.k.
megyei elnök
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Búzagyűjtő helyszínek:

  • Júlia Malom – 6115 Kunszállás, Malom út 1.
    Hétköznap: 8-16 között

  • Borbély István – 6320 Solt Kecskeméti u. 32.
    előzetes bejelentkezés +36 30 467 9305

  • Agroszolg Trade Kft – 6337 Újtelek Gombolyag úti major
    előzetes bejelentkezés +36 30 953 7166

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük