Felhívás a téli rezsicsökkentésben (gázártámogatásban) nem részesült lakosok részére

A téli rezsicsökkentésben (gázártámogatásban) korábban nem részesült, gázszolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek. (Nem részesülnek természetben támogatásban azok a háztartások, amelyek a téli fogyasztási időszakban árkompenzáció jóváírásban -gázártámogatás- részesültek.)

A természetbeni támogatás egyik feltétele háztartásonként egy darab a 1364/2018. (VII.27.) Korm.határozat 1. mellékelete szerinti igénybejelentő (nyomtatvány) benyújtása Bátya Község Önkormányzatához. Igénybejelentő kérhető a Bátyai Polgármesteri Hivatalban vagy letölthető a www.batya.hu oldalról ide kattintva.

Az igénybejelentőt kitöltve és aláírva legkésőbb 2018. október 15. napjáig nyújthatják be ügyfélfogadási időben a Bátyai Polgármesteri Hivatal szociális ügyintézőjéhez, Skáder Emeséhez. E határidő elmulasztása jogvesztő!

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az igénybejelentőn nyilatkozni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtájáról, amely később nem módosítható. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az igénylő személynek az adott háztartás a bejelentett lakhelye, vagy bejelentett tartózkodási helye. A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az igénybejelentésekkel kapcsolatban adminisztratív ellenőrzést végez, továbbá helyszíni vizsgálatot hajthat végre.

Bővebb információért ügyfélfogadási időben vagy telefonon (78/468-026) Skáder Emese szociális ügyintézőhöz fordulhatnak.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük